Nieuwe Repetitieruimte

Omdat de Corona het voor Theatergroep Manteau onmogelijk maakte om in de huidige repetitieruimte PoGo te blijven repeteren ontstond er meteen een uitdaging om een corona proof repetitieruimte te vinden in Gorinchem e.o.

Helaas maakte de nieuwe stichting voor De Nieuwe Doelen andere keuzes en konden we ook daar niet repeteren. Er volgde een enorme zoektocht die uiteindelijk ruimte bood in het #Fulcotheater in IJsselstein.

Dit prachtige gastvrije theater werd ons tijdelijk verblijf voor de maand september 2020. Gelukkig kregen wij een tip van Stichting #Syndion dat er mogelijk een ruimte in Schuilluinen geschikt was voor onze activiteit.

En alsof het zo had moeten zijn troffen we een ideale ruimte voor de hele cast aan. De Kweetal in Schuillen is vanaf 1 oktober ons nieuwe honk voor de wekelijkse repetitie. Ik hoop voor langere tijd.

Reacties zijn gesloten.