Music and Lyircs

Nel Benjamin

Heather Hach

Based upon the novel by Amanda Brown and the Metro-Goldwin-Mayer motion picture

Van filmhit tot Broadway Musical; Harvards meest geliefde student Elle Woods is terug! Theatergroep Manteau uit Gorinchem brengt deze hitmusical naar Schouwburg De Nieuwe Doelen

Het societyleven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet ‘serieus’ genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University.

Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer is dan een ‘dom blondje’.

Legally Blond kreeg zeven Tony Award-nominaties en tien Drama Desk-nominaties. In Londen won Legally Blonde the Musical de Olivier Award voor Beste Nieuwe Musical.

Auditie doen!!

auditie@legallyblonddemusical.nl

Audities

Voor ‘Legally Blonde’ zijn we op zoek naar enthousiast musical talenten. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, doen we de audities voor het seizoen 2020/2021 nét even anders. Nog tot en met 30 september doe je dat namelijk gewoon vanuit huis! Als je door bent volgt een ‘live’ auditie bij het Creative Team in Gorinchem.

Aan de auditie zijn geen kosten verbonden.

Deze voorstelling staat  onder leiding van Wieneke Remmers (regie), Sharon Slachter (choreografie) en Michel de Valk (musical director).

Legally Blonde  gaat op vrijdag  18  juni 2021 in première in Schouwburg De Nieuwe Doelen.

De kaartverkoop start in januari 2021.

Aanmelden voor auditie:

auditie@legallyblonddemusical.nl