Best of Manteau en volgende productie

Het enthousiasme spatte er vorig weekend vanaf. Twee maal heeft het publiek genoten van de vrolijke musical Hairspray, opgevoerd door theatergroep Manteau. De musical is ontzettend goed ontvangen en we willen dan ook iedereen bedanken die aanwezig was. Ondertussen worden er al voorbereidingen getroffen voor de toekomst. De voorstellingen mogen dan wel zijn geweest, Manteau heeft nog meer in petto!

De komende tijd maakt de cast zich in ieder geval nog klaar voor de nieuwe eindejaarspresentatie ‘The Best of Manteau.’ Deze zal zaterdag 22 juni 2019 gespeeld worden in Gorinchem. De locatie wordt hiervoor nog zo spoedig mogelijk bekendgemaakt. Ook zijn de eerste voorbereidingen voor de producties van volgend jaar al in gang gezet. Inderdaad, producties! Voor het komend seizoen gaan we Little Shop of Horrors spelen en presenteren we een extra productie speciaal door de jeugd zal worden gespeeld. De naam voor deze tweede productie blijft vooralsnog nog even een verrassing. Houdt voor meer informatie deze nieuwspagina en/of onze Facebook in de gaten.

Little Shop of Horrors
Seymour Krelbourn is een arme jongeman, die werkt bij een kleine bloemenwinkel op Skid Row, als hij een wonder ontdekt. Na een totale eclips van de zon, vindt hij een vreemde plant. Hij brengt deze naar de winkel en dat is het begin van roem, rijkdom en liefde. Het enige probleem is, dat de plant zich voedt met menselijk bloed. Seymour en de plant zijn tot elkaar verdoemd. Voor eeuwige roem moet Seymour wel voldoende menselijke lichamen vinden om de plant tevreden te houden. Uiteindelijk overwint het kwaad.

Repetitie: Woensdagavond [schoolvakanties vrij]
Lokatie: Gorinchem
Aanvang repetities: September 2019
2019 – 2020 Een aantal dansrepetities in het weekend [zaterdag]
Repetitieweekend: juni 2020
Try Out: Artotheater Schoonhoven: 9 & 10 oktober 2020
Voorstellingen Gorinchem 30 & 31 oktober [halloween weekend]

Wil jij meedoen aan onze volgende productie? Meldt je aan voor de audities: info@theatergroepmanteau.nl 

Reacties zijn gesloten.