Manteau zoekt zangeressen

Wél zingen maar niet dansen en spelen! In Hairspray de Musical is het nu mogelijk. Wij zoeken enthousiastelingen om onze groep straks op  zaterdagavond 6 en zondagmiddag 7 april te versterken. Perfect voor alle zangeressen van Gorinchem en omstreken!

Ter ondersteuning van de cast en ensemble van Theatergroep Manteau zoeken we voor de voorstelling van Hairspray de Musical enthousiaste zelfstandig studerende zangeressen. Dit betekend dat veel muziek uit de musical eerst thuis wordt ingestudeerd. Het gaat om toffe en bekende nummers uit de hitmusical Hairspray. Van alle stukken is er bladmuziek, studietracks en orkestbanden aanwezig.

Als zangeres versterk je de koorpartijen. Perfect als je zelf niet heel de tijd in de schijnwerpers wilt staan, aangezien je niet op het podium hoeft te staan. Spelen, dansen en zingen wordt door de cast van Theatergroep gedaan. Het koor zal extra ondersteunen tijdens de zang.

 Als musical zingen je ding is geef je dan nu op via info@stichtingmanteau.nl. Wie weet zing jij dan straks ook gezellig mee.


Reacties zijn gesloten.