Wordt een trotse sponsor van Theatergroep Manteau

Een serenade van Zorro

€ 1500,-

De zorgeloze en levenslustige Diego maakt regelmatig plaats voor de heldhaftige stoere Zorro. Hij gaat voor zijn volk, de liefde en rechtvaardigheid. Daarbij raakt hij menig vrouwenhart. Wil u bijdragen aan het overbrengen van zijn liefdevolle serenade tijdens de voorstellingen?

• Vermelding op de Website van Stichting Theatergroep Manteau
  • Visuele bedrijfsvermelding voorafgaande aan de voorstelling en in de pauze d.m.v. logo op het scherm in de zaal
  • Een pagina in het digitale programmaboekje
  • Vier vrijkaarten voor de musical Zorro!

De zwoele dans van Inez

€750,-

Inez weet waar het leven om draait en toont dit in haar dans, levenslust en schoonheid. Zij is een voorbeeld voor haar volk en maakt van elke bijeenkomst een feestje? Help jij haar ook?

Wat krijgt u(w bedrijf)?

• Vermelding op de Website van Stichting Theatergroep Manteau
  • Halve pagina in het digitale programmaboekje
  • Twee vrijkaarten voor de musical Zorro!

Vechten voor rechtvaardigheid met Luisa

€ 350,-

Een voorbeeld van rechtvaardigheid zijn, kan niemand alleen. Zorro wordt ondersteund door Louisa. Zij weet niet dat Zorro eigenlijk haar ‘oude’ vriend Diego is. Zullen zij elkaar en de liefde vinden?

Proosten met Garcia

€ 150,-

Garcia is Ramons hulpje. *Hik*, een slok te veel op Garcia? Garcia is verliefd op de mooie dansende zwoele Inez. Zal hij vasthouden aan zijn plicht of meer gaan genieten van het leven met Inez?

Goud maar fout met Ramon

€ 75,-

Ramon, Zorro zijn broer, wil met harde hand regeren. Hierdoor komen inwoners steeds meer op voor hun eigen rechten. Help jij het volk een leider te kiezen die gaat voor rechtvaardigheid?

Reacties zijn gesloten.