ZORRO DE MUSICAL

De REPETITIES VOOR ZORRO DE MUSICAL ZIJN BEGONNEN  
Centraal Punt | Grote Haarsekade 120 | Gorinchem

Zorro! Een avontuurlijke musical vol passie, humor en romantiek. Met Spaanse Flamenco en muziek van de Gypsy Kings. Onder leiding van twee professionals, brengen getalenteerde amateurspelers uit de regio deze passievolle musical naar Kunstmin (locatie Het Energiehuis).

Don Diego de la Vega wordt door zijn vader naar Spanje gestuurd om daar te studeren.

Maar Diego besluit zijn eigen plan te trekken en sluit zich aan bij een groep zigeuners die optreden in de steegjes van de stad. Hij wordt al snel de ster van hun optredens. Maar met het vertrek van Diego wordt zijn broer Ramon ook opperbevelhebber van het leger. 

Het volk ervaart Ramon als een tiran, die steeds meer macht naar zich toetrekt nu hij beweert dat zijn vader, Don Alejandro, plots is gestorven.

Het volk ervaart Ramon als een tiran, die steeds meer macht naar zich toetrekt nu hij beweert dat zijn vader, Don Alejandro, plots is gestorven.

Luisa, Diego´s jeugdliefde uit Californië, is naar Spanje gereisd om Diego te overtuigen om terug te keren naar huis. Inez, een vrouwelijke zigeuner die een oogje heeft op Diego, is niet blij om Luisa te zien. Ze staat er op dat alle zigeuners Diego vergezellen in Diego’s taak om zijn broer ten val te brengen. Dan wordt de sluwe volksheld Zorro geboren. Viva El Zorro!

We zullen een magische ervaring creëren voor uw als publiek.

Dit legendarische verhaal van goed versus kwaad is een bron van blijvende fascinatie geweest en is het onderwerp geweest van een bestseller-roman van producer Isabel Allende en verschillende grote films. 

 

Reacties zijn gesloten.