AUDITIES ROBIN HOOD

AUDITIE ROBIN HOOD

DE AUDITIES VOOR ROBIN HOOD ZIJN OP 17 & 24 JANUARI 2024

Robin Hood de Musical

Ben jij klaar voor een avontuur in het mysterieuze Sherwood Forest? Theatergroep Manteau nodigt jou uit voor een opwindend hoofdstuk in de magische wereld van musicals. Wij zijn verheugd om de audities aan te kondigen voor onze nieuwste productie: de betoverende Studio 100-musical “Robin Hood.”

De Musical:

“Robin Hood” is een magische en avontuurlijke musical die het tijdloze verhaal vertelt van de legendarische held, Robin Hood, en zijn dappere bende van vrijbuiters die strijden voor gerechtigheid en tegen onderdrukking. Met prachtige muziek, betoverende choreografieën en een meeslepend verhaal belooft deze productie het publiek mee te nemen op een onvergetelijke reis vol spanning en emotie.

Audities:

Wij zijn op zoek naar getalenteerde musicalacteurs en (ensemble)zangers van alle leeftijden om deel uit te maken van de cast van “Robin Hood.” Dit is jouw kans om schitteren en het publiek te betoveren in deze magische productie.

Wanneer:

• Data: Woensdag 17 (niet meer mogelijk) en 24 januari 2024
  • Tijd: Vanaf 19:30 uur
  • Locatie: Centraal Punt | Grote Haarsekade 120 | Gorinchem

Aanmeldingsvereisten:
Stuur een video op waarin je jezelf voorstelt en waarin je een musical song die bij je stem past zingt. Wanneer je daarna voor de live auditie wordt uitgenodigd graag het volgende voorbereiden
Spel: De regisseur zal met je een improvisatie gaan doen
Zang: Bereid een lied voor dat je vocale bereik en expressie laat zien.
Dans: De choreograaf zal enkele oefeningen met je doen

Aanmelden:
Vul het volgende online formulier in

BELANGRIJKE INFORMATIE:
Repetitie locatie: Centraal Punt | Grote Haarsekade 120 | Gorinchem
Repetities: vanaf 7 februari 2024 iedere woensdagavond van 19.30 tot 22:30
Schoolvakantie (Midden NL) vrij
Extra zaterdag: nog nader te bepalen
Repetitie weekend nog nader te bepalen
Generale repetitie: 7 november 2024
Uitvoeringen: 8-10 november 2024 – Theater De Poorterij – Zaltbommel